Zurück zur Liste

Operator B

01

Über uns:

Die Synthos Schkopau GmbH ist ein Unternehmen der Synthos S.A., die Produktionsstätten in Polen, der Tschechischen Republik, Frankreich, den Niederlanden und Deutschland unterhält. Synthos gehört zu den weltweit führenden Herstellern von synthetischem Kautschuk, Kunststoffen, Dispersionen, Latex, und Pflanzenschutzlösungen. Am Standort Schkopau betreiben wir zwei Anlagen zur Herstellung von Synthesekautschuk, eine Pilotanlage, ein Betriebs- sowie ein Forschungslabor. Wir entwickeln Lösungen, die helfen die Welt zu verändern, in dem wir unsere Produkte nachhaltiger und umweltschonender gestalten.

02

Over ons:

Mogen wij ons voorstellen? Wij zijn Synthos Breda B.V. en zijn een bedrijf in ontwikkeling en bestaan inmiddels alweer 60 jaar. Wij zijn onderdeel van een groter Pools concern, Synthos SA, maar in Nederland zijn wij de enige locatie met ongeveer 120 medewerkers. We zijn werkzaam in de chemische industrie en in onze fabriek in Breda produceren wij continu, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, expandeerbaar polystyreen (EPS), een grondstof welke  door onze klanten wordt gebruikt ten behoeve van productie van isolatie voor de bouw of als verpakkingsmateriaal, in de volksmond beter bekend als piepschuim. Als gevolg van de opslag van bepaalde grondstoffen t.b.v. het productieproces, valt  Synthos onder het BRZO regime en worden hierdoor hoge eisen aan je gesteld ten aanzien van veiligheid.

Voor onze locatie in Breda zijn wij op zoek naar een Operator B.

 

Fulltime in 5-ploegendienst, locatie Breda

Ben jij de spil in ons productieproces, een teamplayer en vind jij veiligheid belangrijk? Dan zou het best wel eens kunnen zijn dat wij op zoek zijn naar jou!

Bring on the chemistry between us!

 

Wat ga je doen?

Het productieproces is opgedeeld in vier deelgebieden. Als Procesoperator B ben je werkzaam in minimaal twee van deze deelgebieden, waarna je jezelf kunt door ontwikkelen naar deelgebied drie en vier. Afhankelijk van je ervaring start je in de zeverij, reactorvloer en droogvloer/energie- en tankpark waarna je door kan groeien naar de controlekamer. Je bent samen met jouw collega’s in de ploeg verantwoordelijk voor de kwantitatieve en kwalitatieve productie output.

03

Wat we verwachten:

– Procestechniek (Vapro) B/C

– VCA certificaat

-Heftruckcertificaat

– Flensmonteur certificaat

04

We bieden:

Een basis maandsalaris van minimaal € 3.063 en maximaal € 4.029 bruto.
28% ploegentoeslag.
8% vakantiegeld.
13e maand.
Bonus van maximaal 5,5% per jaar.
Premievrije pensioenregeling tot een salaris van € 54.263 daarboven een eigen bijdrage van 3%
Een persoonlijk budget om te besteden aan ontwikkeling, sporten en gezondheidsbehandelingen.
Een vriendelijk 5-ploegensysteem op basis van 2 x ochtend-, 2 x middag-, 2 x nachtdiensten en daarna 4 dagen vrij.
05

Laat ons jouw unieke elementen zien

Element of
Uniqueness
Co Cooperation
Element of
Uniqueness
Ex Experience
Element of
Uniqueness
M Multitasking

Interesse?

Solliciteer
06

Standort

Interesse?

Solliciteer

Kein Angebot für Sie gefunden?

Wenn Sie kein Stellenangebot für sich gefunden haben und bei uns einsteigen möchten, senden Sie uns bitte Ihren Lebenslauf.

Senden Sie Ihren Lebenslauf