Zpět na seznam

Technician E&I

01

Over ons:

Geïnteresseerd? Mogen wij ons dan voorstellen! Wij zijn Synthos Breda B.V. en zijn een bedrijf in ontwikkeling en bestaan inmiddels alweer 55 jaar. Wij zijn onderdeel van een groter Pools concern, Synthos SA, maar in Nederland zijn wij de enige locatie met ongeveer 130 medewerkers. We zijn werkzaam in de chemische industrie en in onze fabriek in Breda produceren wij continu, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, expandeerbaar polystyreen (EPS), een grondstof welke  door onze klanten wordt gebruikt ten behoeve van productie van isolatie voor de bouw of als verpakkingsmateriaal, in de volksmond beter bekend als piepschuim. Als gevolg van de opslag van bepaalde grondstoffen t.b.v. het productieproces, valt  Synthos onder het BRZO regime en worden hierdoor hoge eisen aan je gesteld ten aanzien van veiligheid.

Voor onze locatie in Breda zijn wij op zoek naar een Technician E&I.

Heb je passie voor elektro- en meet-en-regeltechniek en lijkt het je uitdagend om onze gehele bedrijfsinstallatie te onderhouden, aan te passen en storingen te verhelpen? Heb je aantoonbare ervaring binnen de procesindustrie? Dan zou het best wel eens kunnen zijn dat wij op zoek zijn naar jou!

Zoek jij een bedrijf waar je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen en te specialiseren, waar hard wordt gewerkt in een open gezellige sfeer bij een bedrijf die ook nog eens arbeidsvoorwaarden heeft die concurrerend zijn in de markt waarin wij ons begeven. Dan zijn wij wellicht wel het bedrijf waar jij naar zoekt.

Wat ga je doen Als Technicus Electro / Meet- en Regeltechniek verhelp je storingen en verricht je preventief en curatief onderhoud, nieuwbouw- en uitbreidingswerkzaamheden op het gebied van elektrotechniek, meet en regeltechniek en besturingstechniek, zodanig dat de opdrachten tijdig en in overeenstemming met vereiste specificaties worden uitgevoerd e.e.a. conform de normen op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid. Samen met 4 andere collega’s draai je consignatiediensten volgens een vastgesteld rooster.

02

Wat we verwachten:

  • Afgeronde opleiding op MBO-niveau (4), bij voorkeur Elektrotechniek of Meet- en regeltechniek;
  • Je hebt rond 3 jaar relevante ervaring binnen de procesindustrie;
  • Je bent op de hoogte van technische ontwikkelingen op het onderhavige vakgebied;
  • Je bent in het bezit of je hebt de bereidheid tot het behalen van NEN1010, NEN3140, ATEX, Heftruckcertificaat en VCA-vol certificaat;
  • Affiniteit met procesbesturingssystemen is een pre;
  • Kennis van diverse software programma’s (zoals SAP en Officepakket);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Maximale Woon-werkafstand van ca. 30 minuten van Breda-Noord in verband met consignatiedienst.
03

We bieden:

Je start in salarisgroep 15 (met een maandsalaris van momenteel minimal € 3.494 en maximal 4.650 bruto) met doorgroeimogelijkheid naar salarisgroep 16 (maximaal € 5.122).
8% vakantiegeld.
13e maand.
Bonus van maximaal 5,5% per jaar.
Premievrije pensioenregeling tot een salaris van € 54.263 daarboven een eigen bijdrage van 3%
Een persoonlijk “potje” om te besteden aan ontwikkeling, sporten en gezondheidsbehandelingen.
Minimaal 40 verlofdagen op jaarbasis.
04

Laat ons jouw unieke elementen zien

Unieke element Co Cooperation
Unieke element Ex Experience
Unieke element M Multitasking

Interesse?

Solliciteer
05

Umístění

Interesse?

Solliciteer

Nenašli jste nabídku pro vás?

Pokud jste pro sebe nenašli žádnou pracovní nabídku a rádi byste se k nám připojili, zašlete nám svůj životopis.

Odeslat životopis